Till startsidan
Region Värmland / Nyhetsarkiv / Hur vill vi att Värmlands kulturliv ska se ut om fem år?

Med start i Torsby den 17 oktober bjuder Region Värmland in till dialogmöten i sex kommuner. Du kommer också att kunna lämna synpunkter på webben.

Hur vill vi att Värmlands kulturliv ska se ut om fem år?

Viktig planering är på gång för det värmländska kulturlivet. Hur vill du se utvecklingen de närmsta åren och vilka insatser behöver prioriteras för att nå dit? Läs mer om dialogmöten på sex platser i Värmland och möjligheten att digitalt tycka till på webben.

Snart påbörjas dialogerna inför framtagandet av en ny kulturplan för hela Värmland, en regional biblioteksplan och en handlingsplan för kulturella och kreativa branscher. Hur vill vi att Värmlands kulturliv ska se ut de närmsta åren och vilka insatser behöver prioriteras för att nå dit?

Är du kulturskapare, aktiv i en kulturförening, politiker, tjänsteperson eller på andra sätt engagerad i kulturen i Värmland? Vi vill gärna veta mer om dina erfarenheter och tankar!

Under hösten genomför vi dialogmöten i sex kommuner. Planerna gäller hela Värmland och du kan delta i den kommun som passar bäst, oavsett var du bor.

Boka in ett datum redan nu:

  • Torsby bibliotek, cafét, torsdag 17 oktober 18–20
  • Kristinehamns bibliotek, tisdag 5 november 18–20
  • Hagfors bibliotek, måndag 11 november 18–20
  • Säffle Medborgarhuset, torsdag 14 nov 18–20
  • Karlstads stadsbibliotek, onsdag 22 januari 18–20.30
  • Arvika bibliotek, tisdag 28 januari 18–20

På regionvarmland.se/kulturdialog hittar du anmälan till dialogmöten och möjligheter att lämna dina synpunkter på webben.

 

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?